Wij zoeken belangstellenden!!


Greenchoice, de eerste energiemaatschappij die biogas aan huishoudens levert, geeft nu de mogelijkheid om een eigen energiebedrijf op te starten. Boeren kunnen biogas leveren aan Greenchoice. De boer krijgt een hoge vergoeding voor het geleverde gas en als wij als klant groene energie afnemen van Greenchoice dan krijgen wij -mits we in een collectief zitten- korting van Greenchoice. Dat collectief is dan een eigen energiebedrijf!

Waarom een eigen energiebedrijf? Doordat de boeren in onze omgeving met hun mest en agrarisch afval energie kunnen leveren aan Greenchoice, gaan we bewuster met het milieu om. Er komt minder afval, omdat dit wordt omgezet in energie! Wij kunnen als klant deze energie weer afnemen, waardoor we minder afhankelijk worden van de import uit andere landen.

Iedereen is welkom om klant te worden! Krommeniedijkers, Zaandammers, Assendelvers, Wormerveerders, Krommenieers en noem alle dorpen in de omgeving maar op. Met z’n allen kunnen we een eigen energiebedrijf beginnen met allerlei voordelen:

  1. beter voor het milieu
  2. extra opbrengsten voor de boeren
  3. korting op groene stroom
  4. minder mest
  5. minder agrarisch afval
  6. etc.

Wij zoeken nu minimaal 50 mensen die belangstelling hebben om een informatieavond bij te wonen over dit onderwerp. Twijfel niet en geef jezelf op via ons e-mailadres

Plaats een reactie